WIE ZIJN WIJ

schoollied fotoWij zijn enthousiaste muzikanten (met muziekleerkracht opleiding) met een grote passie en veel ervaring in het schrijven van muziek in allerlei stijlen. We doen dit met een team: Michael (organisatie en muziekproductie), Channah (zang en schoolprojecten), Koen (teksten) en Petra (choreo). Alles wordt in-house gedaan en gemaakt zodat we de kosten laag kunnen houden. We hebben onze eigen studio in Amsterdam West.

TECHNIEK

BACKINGTRACK MAKENWij hebben de beschikking over een fijne studio in Amsterdam West. Daarnaast hebben wij een afmixruimte voor muziek- en video-editing. Wij werken met hoogwaardige apparatuur, (mac)software en plugins.

WAAROM MET ONS WERKEN

Omdat dit werk onze passie is. Dat betekent voor jullie dat wij meer doen dan je verwacht. We luisteren goed naar jullie wensen en denken mee. Wij zijn flexibel en staan open voor suggesties. En we betrekken graag zoveel mogelijk deelnemers bij het proces. Zodat het een ‘wij-project’ wordt.

LOCATIE

1737Wij zitten op een hele fijne locatie in Amsterdam, in de Spaarndammerbuurt (Houthavens) vlakbij Westerpark. Je kunt voor de deur parkeren (betaald behalve op zondag) en vanaf de ring afrit 102 is het slecht 2 minuten rijden naar onze zangruimte. Die ruimte is een fijne, lichte ruimte in een prachtig groot pand aan de Hembrugstraat. Winkels, AH, lunchroom en restaurants op loopafstand. En je loopt binnen 1 minuut in het prachtige Westerpark.

ALS JE VRAGEN HEBT

Indien je nog vragen hebt laat ons dat weten. Mail ons, bel ons, whatsapp ons. We staan je graag te woord. Communicatie en service staat hoog in ons vaandel.

OPRICHTER MICHAEL

IMG_5017Oprichter en bedenker is Michael. Michael heeft 6 jaar aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem schoolmuziek (opleiding tot muziekdocent) gestudeerd, daarna Kunst- en Mediamanagement aan de HKU. Hij is vocal coach, dirigent van zanggroepen, songwriter, muziekproducent en multi-instrumentalist.

Hij heeft programma’s gespeeld samen met Jenny Arean, Tony Neef, John van Eerd, Paul Haenen, Paul de Leeuw en Karin Bloemen. Hij heeft concerten gegeven in Parijs, London, Munchen, Berlijn, Krakow, Valencia, Brussel en Dublin.

CHANNAH

Channah schreef liedjes met Anouk, Niels Geusebroek, Sandy Dane, Dennis Kolen en vele andere Nederlandse artiesten en werkte o.a. samen met het Nederlands Blazers Ensemble. In 2010 ging ze naar India om liedjes te schrijven en op te nemen met kinderen uit de sloppenwijken van New Delhi. Channah studeerde zang & songwriting aan het Conservatorium van Amsterdam en zang (Complete Vocal Technique, CVT) aan het Complete Vocal Institute.

Channah ontwikkelt cursussen, workshops en coaching in o.a. zang en songwriting via lalalab.nl. Hiernaast verzorgt Channah workshops voor Buitenkunst en voor diverse scholen in heel Nederland (o.a. voor poppodium De Effenaar). Ook verzorgt zij kinderconcerten op basisscholen en kinderdagverblijven, voor Stichting Memorabele Momenten.

Channah heeft in de afgelopen jaren honderden optredens gedaan in o.a. het Concertgebouw, Paradiso, diverse festivals, podia, nationale radio, televisie en tevens in het buitenland. Op haar 22e bracht zij haar eerste E.P. uit, in 2013 volgde debuutalbum ‘Syrup & Rain’ en in 2015 verscheen E.P. ‘Someone’.